Framtidens sexleksak

Vibratorer må kanske kännas som gårdagens sexleksaker, men faktum är att det har kommit en helt ny generation av dessa som kommer att förvåna dig positivt om du vågar testa dem. Vi pratar om de så kallade lufttrycksvibratorerna där Satisfyer Pro 2 Next Generation just nu är det hetaste som finns på marknaden. Dessa vibratorer skapar ett lufttryck istället för en vibrator och hjälper på så vis till att indirekt stimulera din klitoris.

Det finns flera orsaker till att många kvinnor föredrar lufttrycksvibratorer framför traditionella vibratorer:

  • De har en mer subtil och tilltalande design än vanliga dildosar, vilket många tycker är välkommet.
  • Lufttrycksvibratorer skapar ett sug och stimulerar klitoris på ett helt nytt sätt.
  • Att använda en lufttrycksvibrator känns mer som att få oralsex än något annat.
  • Du kan även använda din lufttrycksvibrator för att stimulera andra delar av kroppen, såsom dina bröstvårtor.

Utforska med Satisfyer Pro 2 Next Generation och hitta rätt

Precis som namnet på denna kategori sexleksaker antyder skapar lufttrycksvibratorer inte samma kraftfulla vibrationer som traditionella vibratorer. De skapar istället en slags bultande och sugande känsla omkring klitoris. Detta gör att Satisfyer Pro 2 Next Generation och liknande sexleksaker bidrar till att öka blodtillförseln till området, öka din upphetsning och ge en mer intensiv orgasm.

Så om du tycker att vanliga vibratorer är lite för kraftfulla eller bara tråkiga bör du istället testa en lufttrycksvibrator. Detsamma gäller om du föredrar att din klitoris stimuleras på ett indirekt sätt – då kan dessa vibratorer utgöra ett utmärkt alternativ till andra sexleksaker. Lufttrycksvibratorer är utformade på ett sätt som gör att de omger klitoris utan att direkt nudda toppen av denna, d.v.s. den del av klitoris som de flesta kvinnor upplever är allra känsligast.

Denna indirekta kontakt med klitoris kan förvisso göra det lite svårare att hitta precis rätt punkt att stimulera. Men genom att applicera lite vattenlösligt glidmedel på din Satisfyer Pro 2 Next Generation och ge dig själv lite tid att utforska kommer du hitta rätt. Och du kan lita på att du kommer veta när du är i mål!